Hvordan fungerer det at leje en autocamper eller campingvogn gennem Camptoo?

Score:9.1 ud af 47101 oplevelser
Danmarks største udvalg af autocampere og campingvogne til udlejning
Totalforsikrede køretøjer inkl vejhjælp, så du kan have en bekymringsfri ferie
Overkommelige udlejningspriser og sikre betalinger
Vi er her altid for dig med 24/7 kundeservice
Klar til din næste rejse?

Et perfekt køretøj til en perfekt ferie

Se vores køretøjer

Tusinder har allerede prøvet Camtoo. Hvad siger de om os?

okt. 2022
Vi har lejet autocamper af Kirstine og hendes mand. Det har været den bedste oplevelse vi kunne drømme om. Kirstine har været klar med svar på alle vores spørgsmål og vi fik lov at gennemgå autocamperen nogle uger før afrejse efter vores ønske. Det gjorde forberedelserne og selve rejsen tryg i forbindelse med vores først autocamperferie. Vi kunne også ringe og skrive under selve rejsen hvis vi havde brug for det. Vi videregiver vores varmeste anbefalinger og håber at vi kan leje Kirstines autocamper igen en anden gang.

okt. 2022
Så har vi prøvet vores første lille ferie i autocamper. Vi har haft en rigtig dejlig 4 dages tur i Thy nationalpark og vestkysten. Camperen havde masser af plads og alle bekvemmeligheder. Måske større end vi havde behøvet. Formålet for os var at se om camperlivet var noget for os, da vi planlægger en længere tur rundt i Europa inden for de næste par år. Vi kan varmt anbefale at leje hos Agner. Det var en god oplevelse.

okt. 2022
Vi havde en god tur i Kirstines Autocamper, alt fungerede 120% , og der mangler ikke noget tilbehør i bilen. Camperen er udstyret med en dejlig Stor Motor, så den fungerer også til bjergkørsel uden problemer. Kommunikationen med udlejer var perfekt , Udlejer var meget flexibel. Vi vil varmt anbefale du lejer hos Kirstine, det funker bare.