Lej den perfekte autocamper nær dig!

Jeg er fleksibel
Score:9.1 ud af 46517 oplevelser
Danmarks største udvalg af autocampere til udlejning
Totalforsikrede autocampere
Vi er her altid for dig med 24/7 kundeservice
Lej en autocamper nær dig
Overkommelige udlejningspriser og sikre betalinger

Lej en autocamper hos Camptoo til din næste rejse!

Et bredt udvalg af fantastiske autocampere til udlejning

Når du lejer en autocamper hos Camptoo, vil du altid leje en unik vogn, da alle autocampere er privatejede og derfor har deres ejers personlige præg, hvilket gør dem unikke. Du kommer helt sikkert til at finde noget, der matcher dine behov. Fra rummelige luksus autocampere til hyggelige topersoners autocampere, som er nemme at rejse rundt med. Find det køretøj som passer til din type rejse: bilferie, strandferie eller weekendtur. Autocamperne kan findes i hele Danmark, så du kan selv bestemme, om du vil hente den tæt på dit hjem eller tæt på din destination.

Enkel bookingproces

Du vil have direkte kontakt med autocamperejeren, så du kan stille alle de spørgsmål, du ønsker, inden du lejer autocamperen. Det at leje en autocamper gøres i tre enkle skridt:

 1. Find den perfekte autocamper
 2. Send en bookingforespørgsel til ejeren
 3. Betal sikkert og nemt gennem vores online betalingssystem

Vi er her for dig

Vi stræber efter at gøre det så enkelt og trygt som muligt at leje en autocamper. Alle autocamperne er forsikrede mod skader og ulykker. Personlig kontakt er vores højeste prioritet, så vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Camptoos personale er her for at svare på dine spørgsmål både før, under og efter din booking.

Udlejet autocamper på camping

Vores udvalg af autocampere til udlejning

 • fra kr. 1.011 pr. nat 

  Ny bil 2022 4pers ROADCAR R600 140hk - Citroën Jumper campervan

  44Undløse
 • fra kr. 1.212 pr. nat 
  (6)

  Lækker ny autocamper Ford Roller Team Kronos aut

  55Taastrup
 • fra kr. 970 pr. nat 
  (3)

  Hobby optima on tour T65 HFL

  46Glostrup
 • fra kr. 1.030 pr. nat 
  (4)

  Lækker autocamper til 4 pers

  24Kjellerup
 • fra kr. 970 pr. nat 
  (1)

  Lille udenpå og stor indeni - luksus for to!

  26Viborg
 • fra kr. 1.152 pr. nat 
  (4)

  Absolut lækker helintegreret luksuscamper med alt i udstyr

  44Ringkøbing
 • fra kr. 1.092 pr. nat 
  (4)

  4 Berth Autocamper

  24Kokkedal
 • fra kr. 1.212 pr. nat 

  Luksus autocamper med alt i udstyr

  44Kolding
 • fra kr. 1.939 pr. nat 

  Næsten ny (03-2021) Autocamper med 7 sele/sovepladser og automatgear

  77Næstved

Find den perfekte autocamper og følg din egen vej!

På vores hjemmeside kan du nemt søge og filtrere, så du kan finde den perfekte autocamper, der passer til dine behov. Sjælland, Fyn eller Jylland – vores køretøjer findes i hele landet, så du helt selv kan bestemme, om du vil hente autocamperen nær dig, eller tæt på din destination. Du kan også filtrere på andre præferencer såsom køretøjstype, mærke eller alder.

Når du har fundet den perfekte autocamper, kan du sende en bookingforespørgsel om at booke køretøjet fra en af Camtoos fantastiske udlejere, helt uforpligtende. Camptoo vil give dig en tilbagemelding inden for 24 timer, om udlejeren har accepteret din forespørgsel. Når din booking er blevet godkendt, betaler du blot forskudsbetalingen, og så er alt klar til den fedeste bilferie.

Inspiration

Er du usikker på, hvad du skal opleve? Den store fordel med en autocamper, er at den tilbyder dig fleksibiliteten til selv at bestemme destination fra dag til dag. Du kan også finde inspiration på vores blog. Du kan f.eks. kører en tur langs Jyllands vestkyst og opleve fantastiske lysthavne og skønne sandklitter. Du kan også tage færgen over til Bornholm og opleve den dejlige natur.

Rød udlejet campervan i en skov

Tusinder har allerede prøvet Camtoo. Hvad siger de om os?

sep. 2022
Vi skulle for første gang prøve at leje en autocamper til en tur til Mosel, det blev en god oplevelse med en dejlig velholdt camper, der var fyldt med alt det man skulle bruge. Rigtig gode senge , betyder meget når man har dårlig ryg. Vi havde el-cykler med, der nemt kunne hejses op med det elektriske cykelstativ. Vi fik en rigtig god introduktion af Jens i alt vedr. brugen af de forskellige ting, samt fleksibel med udlevering. Det er nok ikke sidste gang vi skal prøve det. Venlig hilsen Martin Kristensen

sep. 2022
jeg kan ikke med ord beskrive hvor dejlige nogle menesker Liselotte og hendes mand er det har været en fornøjelse at møde dem og leje deres autocamper. De har været hjælpsomme og utrolig vendlige jeg kan kun anbefale at man lejer deres autocamper den er i orden og det spiller der er alt i udstyr, man behøver ikke tænke på at man skal købe krydderier eller andre småting man overtager en vogn der bare er orden hvilket gør det til en fornøjelse at leje en autocamper.

aug. 2022
Fantastisk autocamper i flot ny stand. Indeholder alt hvad man skal bruge og med god vilje/kreativitet, er den rummelig nok til 6 voksne. Super kommunikation og fleksibilitet i relation til at leje autocamper fra Lasse. Kan på det varmeste anbefale både autocamper og Lasse ☺️