Lej den perfekte autocamper nær dig!

Score:9.1 ud af 38994 oplevelser
Danmarks største udvalg af autocampere til udlejning
Totalforsikrede autocampere
Vi er her altid for dig med 24/7 kundeservice
Lej en autocamper nær dig
Overkommelige udlejningspriser og sikre betalinger

Lej en autocamper hos Camptoo til din næste rejse!

Et bredt udvalg af fantastiske autocampere til udlejning

Når du lejer en autocamper hos Camptoo, vil du altid leje en unik vogn, da alle autocampere er privatejede og derfor har deres ejers personlige præg, hvilket gør dem unikke. Du kommer helt sikkert til at finde noget, der matcher dine behov. Fra rummelige luksus autocampere til hyggelige topersoners autocampere, som er nemme at rejse rundt med. Find det køretøj som passer til din type rejse: bilferie, strandferie eller weekendtur. Autocamperne kan findes i hele Danmark, så du kan selv bestemme, om du vil hente den tæt på dit hjem eller tæt på din destination.

Enkel bookingproces

Du vil have direkte kontakt med autocamperejeren, så du kan stille alle de spørgsmål, du ønsker, inden du lejer autocamperen. Det at leje en autocamper gøres i tre enkle skridt:

  1. Find den perfekte autocamper
  2. Send en bookingforespørgsel til ejeren
  3. Betal sikkert og nemt gennem vores online betalingssystem

Vi er her for dig

Vi stræber efter at gøre det så enkelt og trygt som muligt at leje en autocamper. Alle autocamperne er forsikrede mod skader og ulykker. Personlig kontakt er vores højeste prioritet, så vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Camptoos personale er her for at svare på dine spørgsmål både før, under og efter din booking.

Udlejet autocamper på camping

Vores udvalg af autocampere til udlejning

Find den perfekte autocamper og følg din egen vej!

På vores hjemmeside kan du nemt søge og filtrere, så du kan finde den perfekte autocamper, der passer til dine behov. Sjælland, Fyn eller Jylland – vores køretøjer findes i hele landet, så du helt selv kan bestemme, om du vil hente autocamperen nær dig, eller tæt på din destination. Du kan også filtrere på andre præferencer såsom køretøjstype, mærke eller alder.

Når du har fundet den perfekte autocamper, kan du sende en bookingforespørgsel om at booke køretøjet fra en af Camtoos fantastiske udlejere, helt uforpligtende. Camptoo vil give dig en tilbagemelding inden for 24 timer, om udlejeren har accepteret din forespørgsel. Når din booking er blevet godkendt, betaler du blot forskudsbetalingen, og så er alt klar til den fedeste bilferie.

Inspiration

Er du usikker på, hvad du skal opleve? Den store fordel med en autocamper, er at den tilbyder dig fleksibiliteten til selv at bestemme destination fra dag til dag. Du kan også finde inspiration på vores blog. Du kan f.eks. kører en tur langs Jyllands vestkyst og opleve fantastiske lysthavne og skønne sandklitter. Du kan også tage færgen over til Bornholm og opleve den dejlige natur.

Rød udlejet campervan i en skov

Tusinder har allerede prøvet Camtoo. Hvad siger de om os?

sep. 2021
Super autocamper med godt udstyr, fremstår næsten ny. Der var god plads til 2 voksne og 2 små børn (med barnevogn, autostole og alt andet der hører til). Marcus arrangeret at hans far kunne overlevere bilen da han selv skulle arbejde. Marcus var der ved aflevering og var meget imødekommende og venlig.

aug. 2021
Fantastisk lækker ny autocamper med alt hvad man behøver for en super ferie. Vi brugte 2 skønne uger i den både på campingpladser og i det fri og alt fungerede upåklageligt. Fredrik og Jennie som lejede den ud er super søde og imødekommende og alle bilens funktioner osv. blev gennemgået grundigt inden afgang.

aug. 2021
Flink og imødekommende udlejer. Hurtigt svar på mail eller opringning ved de få spørgsmål vi havde. Fin autocamper, der levede op til vores forventninger.