Lej en autocamper eller campingvogn og oplev en unik familie ferie

Score:9.1 ud af 38993 oplevelser
Danmarks største udvalg af familievenlige autocampere og campingvogne til udlejning
Totalforsikrede familievenlige autocampere og campingvogne
Vi er her altid for dig med 24/7 kundeservice
Lej en familievenlig autocamper eller campingvogn nær dig
Overkommelige udlejningspriser og sikre betalinger

Find en familievenlig autocamper eller campingvogn

Med den rette autocamper eller campingvogn får du den komfort og afslapning, som du ønsker på en ferie. Mens du er på farten, kan du lade børnene lege ved bordet eller gnaske en sandwich eller to. Så snart du ankommer til din destination, kan børnene komme ud og lege i naturen, imens du slapper af i en havestol og nyder udsigten. En ferie med en autocamper eller campingvogn vil uden tvivl skabe uforglemmelige minder for dig og dine børn.

Familie der nyder naturen sammen med deres campervan

Vores udvalg af autocampere til udlejning

Lej en autocamper eller campingvogn gennem Camptoo til en pris der ikke springer budgettet

Vi har noget til alle

Vælg et køretøj fra vores brede sortiment af autocampere og campingvogne og prøv en campingferie med Camptoo! Skal du bare afsted over weekenden, eller vil du have en længere sommerferie? Book nemt gennem vores bookingsystem!

Sikkerheden kommer først

Camptoo sørger for, at du sikkert kan begive dig ud på vejen i et totalforsikret køretøj. Vi tilbyder desuden et sikkert betalingssystem, samt en oversigt over bruger anmeldelser, som alt sammen gør, at Camptoo er en platform, du kan stole på.

Vi er her for dig

Camptoo teamer er her for dig! Personlig support er vores højeste prioritet, og vi glæder os til at hjælpe dig, hvis du skulle have behov for os.

En mor læser en bog op for deres barn foran deres autocamper

Tusinder har allerede prøvet Camtoo. Hvad siger de om os?

sep. 2021
Super autocamper med godt udstyr, fremstår næsten ny. Der var god plads til 2 voksne og 2 små børn (med barnevogn, autostole og alt andet der hører til). Marcus arrangeret at hans far kunne overlevere bilen da han selv skulle arbejde. Marcus var der ved aflevering og var meget imødekommende og venlig.

aug. 2021
Fantastisk lækker ny autocamper med alt hvad man behøver for en super ferie. Vi brugte 2 skønne uger i den både på campingpladser og i det fri og alt fungerede upåklageligt. Fredrik og Jennie som lejede den ud er super søde og imødekommende og alle bilens funktioner osv. blev gennemgået grundigt inden afgang.

aug. 2021
Flink og imødekommende udlejer. Hurtigt svar på mail eller opringning ved de få spørgsmål vi havde. Fin autocamper, der levede op til vores forventninger.