Længes du efter naturen, men vil du ikke gå på kompromis med komforten? Vælg fra vores udvalg af luksus autocampere og campingvogne

Jeg er fleksibel
Score:9.1 ud af 46517 oplevelser
Danmarks største udvalg af luksus autocampere og campingvogne til udlejning
Totalforsikrede luksus autocampere og campingvogne
Vi er her altid for dig med 24/7 kundeservice
Lej en luksus autocamper eller campingvogn nær dig
Overkommelige udlejningspriser og sikre betalinger

En luksusferie med Camptoo

Vil du ud på eventyr uden at gå på kompromis med komfort? Intet problem! Tag på en luksus campingferie og nyd alle bekvemmelighederne med en luksus autocamper eller campingvogn.

Du finder luksus autocampere og campingvogne, til udlejning hos Camptoo, som vil føles som hjemme, mens du er på vejen. Givetvis har disse køretøjer de fundamentale bekvemmeligheder såsom en god seng, brusebad og toilet. Foruden det er mange af disse køretøjer også udrustet med ekstra bekvemmeligheder og tilbehør, som kan nydes på campingplads, såvel som vejen. Disse køretøjer har skøn komfort for føreren, samt er udrustet med fartmåler, indbygget GPS og eller bagkamera.

Brug filtre i din søgning for at finde autocamperen eller campingvognen som opfylder dine ønsker og behov. Derefter sender du blot en bookingforespørgsel til udlejeren, hvorefter du inden længe er på dit livs luksus campingferie.

Luksus camper interiør

Et bredt sortiment af luksus autocampere og campingvogne at vælge mellem

 • fra kr. 1.011 pr. nat 

  Ny bil 2022 4pers ROADCAR R600 140hk - Citroën Jumper campervan

  44Undløse
 • fra kr. 1.212 pr. nat 
  (6)

  Lækker ny autocamper Ford Roller Team Kronos aut

  55Taastrup
 • fra kr. 970 pr. nat 
  (3)

  Hobby optima on tour T65 HFL

  46Glostrup

Leje af en autocamper eller campingvogn til en god pris? Det er enkelt med Camptoo.

Et unikt sortiment af autocampere og campingvogne til udlejning

Camptoo tilbyder dig chancen for at leje en unik autocamper eller campingvogn fra private ejere rundt omkring i Danmark. Fra luksus campingkøretøjer med 4 til 6 sengepladser, til hyggelige campervans med 2 sengepladser, fra familieferier til festivaler – Camptoo har det perfekte campingkøretøj til dig, som passer med dine ønskede ferieoplevelser og dit budget.

Altid forsikret

Alle autocampere og campingvogne til leje gennem Camtoo er totalforsikrede under lejeperioden, så du har ingen ting at bekymre dig om, forsikringen indgår altid i lejen.

Enkelt at leje

Du er i direkte kontakt med ejeren af campingkøretøjet, så du har mulighed for at stille alle dine spørgsmål, inden du lejer autocamperen eller campingvognen. Camptoos team er der også til at hjælpe dig, samt svare på eventuelle spørgsmål før, under og efter lejeperioden.

Autocamper på en græseng med en grill

Tusinder har allerede prøvet Camtoo. Hvad siger de om os?

sep. 2022
Vi skulle for første gang prøve at leje en autocamper til en tur til Mosel, det blev en god oplevelse med en dejlig velholdt camper, der var fyldt med alt det man skulle bruge. Rigtig gode senge , betyder meget når man har dårlig ryg. Vi havde el-cykler med, der nemt kunne hejses op med det elektriske cykelstativ. Vi fik en rigtig god introduktion af Jens i alt vedr. brugen af de forskellige ting, samt fleksibel med udlevering. Det er nok ikke sidste gang vi skal prøve det. Venlig hilsen Martin Kristensen

sep. 2022
jeg kan ikke med ord beskrive hvor dejlige nogle menesker Liselotte og hendes mand er det har været en fornøjelse at møde dem og leje deres autocamper. De har været hjælpsomme og utrolig vendlige jeg kan kun anbefale at man lejer deres autocamper den er i orden og det spiller der er alt i udstyr, man behøver ikke tænke på at man skal købe krydderier eller andre småting man overtager en vogn der bare er orden hvilket gør det til en fornøjelse at leje en autocamper.

aug. 2022
Fantastisk autocamper i flot ny stand. Indeholder alt hvad man skal bruge og med god vilje/kreativitet, er den rummelig nok til 6 voksne. Super kommunikation og fleksibilitet i relation til at leje autocamper fra Lasse. Kan på det varmeste anbefale både autocamper og Lasse ☺️