Længes du efter naturen, men vil du ikke gå på kompromis med komforten? Vælg fra vores udvalg af luksus autocampere og campingvogne

Score:9.1 ud af 38994 oplevelser
Danmarks største udvalg af luksus autocampere og campingvogne til udlejning
Totalforsikrede luksus autocampere og campingvogne
Vi er her altid for dig med 24/7 kundeservice
Lej en luksus autocamper eller campingvogn nær dig
Overkommelige udlejningspriser og sikre betalinger

En luksusferie med Camptoo

Vil du ud på eventyr uden at gå på kompromis med komfort? Intet problem! Tag på en luksus campingferie og nyd alle bekvemmelighederne med en luksus autocamper eller campingvogn.

Du finder luksus autocampere og campingvogne, til udlejning hos Camptoo, som vil føles som hjemme, mens du er på vejen. Givetvis har disse køretøjer de fundamentale bekvemmeligheder såsom en god seng, brusebad og toilet. Foruden det er mange af disse køretøjer også udrustet med ekstra bekvemmeligheder og tilbehør, som kan nydes på campingplads, såvel som vejen. Disse køretøjer har skøn komfort for føreren, samt er udrustet med fartmåler, indbygget GPS og eller bagkamera.

Brug filtre i din søgning for at finde autocamperen eller campingvognen som opfylder dine ønsker og behov. Derefter sender du blot en bookingforespørgsel til udlejeren, hvorefter du inden længe er på dit livs luksus campingferie.

Luksus camper interiør

Et bredt sortiment af luksus autocampere og campingvogne at vælge mellem

Leje af en autocamper eller campingvogn til en god pris? Det er enkelt med Camptoo.

Et unikt sortiment af autocampere og campingvogne til udlejning

Camptoo tilbyder dig chancen for at leje en unik autocamper eller campingvogn fra private ejere rundt omkring i Danmark. Fra luksus campingkøretøjer med 4 til 6 sengepladser, til hyggelige campervans med 2 sengepladser, fra familieferier til festivaler – Camptoo har det perfekte campingkøretøj til dig, som passer med dine ønskede ferieoplevelser og dit budget.

Altid forsikret

Alle autocampere og campingvogne til leje gennem Camtoo er totalforsikrede under lejeperioden, så du har ingen ting at bekymre dig om, forsikringen indgår altid i lejen.

Enkelt at leje

Du er i direkte kontakt med ejeren af campingkøretøjet, så du har mulighed for at stille alle dine spørgsmål, inden du lejer autocamperen eller campingvognen. Camptoos team er der også til at hjælpe dig, samt svare på eventuelle spørgsmål før, under og efter lejeperioden.

Autocamper på en græseng med en grill

Tusinder har allerede prøvet Camtoo. Hvad siger de om os?

sep. 2021
Super autocamper med godt udstyr, fremstår næsten ny. Der var god plads til 2 voksne og 2 små børn (med barnevogn, autostole og alt andet der hører til). Marcus arrangeret at hans far kunne overlevere bilen da han selv skulle arbejde. Marcus var der ved aflevering og var meget imødekommende og venlig.

aug. 2021
Fantastisk lækker ny autocamper med alt hvad man behøver for en super ferie. Vi brugte 2 skønne uger i den både på campingpladser og i det fri og alt fungerede upåklageligt. Fredrik og Jennie som lejede den ud er super søde og imødekommende og alle bilens funktioner osv. blev gennemgået grundigt inden afgang.

aug. 2021
Flink og imødekommende udlejer. Hurtigt svar på mail eller opringning ved de få spørgsmål vi havde. Fin autocamper, der levede op til vores forventninger.