Lej den perfekte dyrevenlige autocamper eller campingvogn til din næste rejse

Jeg er fleksibel
Score:9.1 ud af 47103 oplevelser
Danmarks største udvalg af dyrevenlige autocampere og campingvogne til udlejning
Totalforsikrede dyrevenlige autocampere og campingvogne
Vi er her altid for dig med 24/7 kundeservice
Lej en dyrevenlig autocamper eller campingvogn nær dig
Overkommelige udlejningspriser og sikre betalinger

Vores udvalg af dyrevenlige autocampere og campingvogne

 • fra kr. 1.030 pr. nat 
  (4)

  Lækker autocamper til 4 pers

  24Kjellerup
 • fra kr. 461 pr. nat 
  (2)

  Knaus 550

  66Albertslund
 • fra kr. 1.394 pr. nat 
  (1)

  Bilferie på 1 klasse - Lækker autocamper med masser af udstyr

  55Egtved

Skal du på ferie med dit kæledyr? Lej en dyrevenlig autocamper eller campingvogn gennem Camptoo!

Hunde og katte tilladte

Udlejere hos Camptoo bestemmer selv, om de tillader hunde, katte eller andre kæledyr i deres autocampere og campingvogne. Det er supernemt at søge på køretøjer, der specifikt tillader kæledyr, så du kan nyde din ferie med din bedste ven!

Sikkerheden kommer først

Camptoo sørger for at du sikkert kan begive dig ud på vejene med en ordentlig forsikring. Vi tilbyder også et sikkert betalingssystem og med anmeldelser fra andre campingentusiaster, tilbyder vi en platform, du kan stole på.

Vi er her for dig

Vi stræber efter at gøre det så enkelt og trygt som muligt at leje en autocamper eller campingvogn. Alle autocamperne og campingvognene er forsikrede mod skader og ulykker. Personlig kontakt er vores højeste prioritet, så vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Camptoos personale er her for at svare på dine spørgsmål både før, under og efter din booking.

dog on the beach

Tusinder har allerede prøvet Camtoo. Hvad siger de om os?

okt. 2022
Vi har lejet autocamper af Kirstine og hendes mand. Det har været den bedste oplevelse vi kunne drømme om. Kirstine har været klar med svar på alle vores spørgsmål og vi fik lov at gennemgå autocamperen nogle uger før afrejse efter vores ønske. Det gjorde forberedelserne og selve rejsen tryg i forbindelse med vores først autocamperferie. Vi kunne også ringe og skrive under selve rejsen hvis vi havde brug for det. Vi videregiver vores varmeste anbefalinger og håber at vi kan leje Kirstines autocamper igen en anden gang.

okt. 2022
Så har vi prøvet vores første lille ferie i autocamper. Vi har haft en rigtig dejlig 4 dages tur i Thy nationalpark og vestkysten. Camperen havde masser af plads og alle bekvemmeligheder. Måske større end vi havde behøvet. Formålet for os var at se om camperlivet var noget for os, da vi planlægger en længere tur rundt i Europa inden for de næste par år. Vi kan varmt anbefale at leje hos Agner. Det var en god oplevelse.

okt. 2022
Vi havde en god tur i Kirstines Autocamper, alt fungerede 120% , og der mangler ikke noget tilbehør i bilen. Camperen er udstyret med en dejlig Stor Motor, så den fungerer også til bjergkørsel uden problemer. Kommunikationen med udlejer var perfekt , Udlejer var meget flexibel. Vi vil varmt anbefale du lejer hos Kirstine, det funker bare.