Lej den perfekte dyrevenlige autocamper eller campingvogn til din næste rejse

Jeg er fleksibel
Score:9.1 ud af 46516 oplevelser
Danmarks største udvalg af dyrevenlige autocampere og campingvogne til udlejning
Totalforsikrede dyrevenlige autocampere og campingvogne
Vi er her altid for dig med 24/7 kundeservice
Lej en dyrevenlig autocamper eller campingvogn nær dig
Overkommelige udlejningspriser og sikre betalinger

Vores udvalg af dyrevenlige autocampere og campingvogne

 • fra kr. 1.030 pr. nat 
  (4)

  Lækker autocamper til 4 pers

  24Kjellerup
 • fra kr. 461 pr. nat 
  (2)

  Knaus 550

  66Albertslund
 • fra kr. 945 pr. nat 
  (1)

  Luksus køjevogn til den kræsne familie

  66Svogerslev

Skal du på ferie med dit kæledyr? Lej en dyrevenlig autocamper eller campingvogn gennem Camptoo!

Hunde og katte tilladte

Udlejere hos Camptoo bestemmer selv, om de tillader hunde, katte eller andre kæledyr i deres autocampere og campingvogne. Det er supernemt at søge på køretøjer, der specifikt tillader kæledyr, så du kan nyde din ferie med din bedste ven!

Sikkerheden kommer først

Camptoo sørger for at du sikkert kan begive dig ud på vejene med en ordentlig forsikring. Vi tilbyder også et sikkert betalingssystem og med anmeldelser fra andre campingentusiaster, tilbyder vi en platform, du kan stole på.

Vi er her for dig

Vi stræber efter at gøre det så enkelt og trygt som muligt at leje en autocamper eller campingvogn. Alle autocamperne og campingvognene er forsikrede mod skader og ulykker. Personlig kontakt er vores højeste prioritet, så vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Camptoos personale er her for at svare på dine spørgsmål både før, under og efter din booking.

dog on the beach

Tusinder har allerede prøvet Camtoo. Hvad siger de om os?

sep. 2022
Vi skulle for første gang prøve at leje en autocamper til en tur til Mosel, det blev en god oplevelse med en dejlig velholdt camper, der var fyldt med alt det man skulle bruge. Rigtig gode senge , betyder meget når man har dårlig ryg. Vi havde el-cykler med, der nemt kunne hejses op med det elektriske cykelstativ. Vi fik en rigtig god introduktion af Jens i alt vedr. brugen af de forskellige ting, samt fleksibel med udlevering. Det er nok ikke sidste gang vi skal prøve det. Venlig hilsen Martin Kristensen

sep. 2022
jeg kan ikke med ord beskrive hvor dejlige nogle menesker Liselotte og hendes mand er det har været en fornøjelse at møde dem og leje deres autocamper. De har været hjælpsomme og utrolig vendlige jeg kan kun anbefale at man lejer deres autocamper den er i orden og det spiller der er alt i udstyr, man behøver ikke tænke på at man skal købe krydderier eller andre småting man overtager en vogn der bare er orden hvilket gør det til en fornøjelse at leje en autocamper.

aug. 2022
Fantastisk autocamper i flot ny stand. Indeholder alt hvad man skal bruge og med god vilje/kreativitet, er den rummelig nok til 6 voksne. Super kommunikation og fleksibilitet i relation til at leje autocamper fra Lasse. Kan på det varmeste anbefale både autocamper og Lasse ☺️