Lej den perfekte dyrevenlige autocamper eller campingvogn til din næste rejse

Score:9.1 ud af 38993 oplevelser
Danmarks største udvalg af dyrevenlige autocampere og campingvogne til udlejning
Totalforsikrede dyrevenlige autocampere og campingvogne
Vi er her altid for dig med 24/7 kundeservice
Lej en dyrevenlig autocamper eller campingvogn nær dig
Overkommelige udlejningspriser og sikre betalinger

Vores udvalg af dyrevenlige autocampere og campingvogne

Skal du på ferie med dit kæledyr? Lej en dyrevenlig autocamper eller campingvogn gennem Camptoo!

Hunde og katte tilladte

Udlejere hos Camptoo bestemmer selv, om de tillader hunde, katte eller andre kæledyr i deres autocampere og campingvogne. Det er supernemt at søge på køretøjer, der specifikt tillader kæledyr, så du kan nyde din ferie med din bedste ven!

Sikkerheden kommer først

Camptoo sørger for at du sikkert kan begive dig ud på vejene med en ordentlig forsikring. Vi tilbyder også et sikkert betalingssystem og med anmeldelser fra andre campingentusiaster, tilbyder vi en platform, du kan stole på.

Vi er her for dig

Vi stræber efter at gøre det så enkelt og trygt som muligt at leje en autocamper eller campingvogn. Alle autocamperne og campingvognene er forsikrede mod skader og ulykker. Personlig kontakt er vores højeste prioritet, så vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Camptoos personale er her for at svare på dine spørgsmål både før, under og efter din booking.

dog on the beach

Tusinder har allerede prøvet Camtoo. Hvad siger de om os?

sep. 2021
Super autocamper med godt udstyr, fremstår næsten ny. Der var god plads til 2 voksne og 2 små børn (med barnevogn, autostole og alt andet der hører til). Marcus arrangeret at hans far kunne overlevere bilen da han selv skulle arbejde. Marcus var der ved aflevering og var meget imødekommende og venlig.

aug. 2021
Fantastisk lækker ny autocamper med alt hvad man behøver for en super ferie. Vi brugte 2 skønne uger i den både på campingpladser og i det fri og alt fungerede upåklageligt. Fredrik og Jennie som lejede den ud er super søde og imødekommende og alle bilens funktioner osv. blev gennemgået grundigt inden afgang.

aug. 2021
Flink og imødekommende udlejer. Hurtigt svar på mail eller opringning ved de få spørgsmål vi havde. Fin autocamper, der levede op til vores forventninger.