Lej den perfekte campingvogn nær dig!

Score:9.1 ud af 38994 oplevelser
Danmarks største udvalg af campingvogne til udlejning
Totalforsikrede campingvogne
Vi er her altid for dig med 24/7 kundeservice
Lej en campingvogn nær dig
Overkommelige udlejningspriser og sikre betalinger

Lej en campingvogn hos Camptoo til din næste rejse!

Et bredt udvalg af fantastiske campingvogne til udlejning

Når du lejer en campingvogn hos Camptoo, vil du altid leje en unik vogn, da alle campingvognene er privatejede og derfor har deres ejers personlige præg, hvilket gør dem unikke. Du kommer helt sikkert til at finde noget, der matcher dine behov. Fra rummelige luksus campingvogne til hyggelige topersoners campingvogne, som er nemme at rejse rundt med. Find det køretøj som passer til din type rejse: bilferie, strandferie eller weekendtur. Campingvognene kan findes i hele Danmark, så du kan selv bestemme, om du vil hente den tæt på dit hjem eller tæt på din destination.

Enkel bookingproces

Du vil have direkte kontakt med campingvognsejeren, så du kan stille alle de spørgsmål, du ønsker, inden du lejer campingvognen. Det at leje en campingvogn gøres i tre enkle skridt:

  1. Find den perfekte campingvogn
  2. Send en bookingforespørgsel til ejeren
  3. Betal sikkert og nemt gennem vores online betalingssystem

Vi er her for dig

Vi stræber efter at gøre det så enkelt og trygt som muligt at leje en campingvogn. Alle campingvognene er forsikrede mod skader og ulykker. Personlig kontakt er vores højeste prioritet, så vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Camptoos personale er her for at svare på dine spørgsmål både før, under og efter din booking.

To personer der sidder under markisen på deres campingvogn

Vores udvalg af campingvogne til udlejning

Tusinder har allerede prøvet Camtoo. Hvad siger de om os?

sep. 2021
Super autocamper med godt udstyr, fremstår næsten ny. Der var god plads til 2 voksne og 2 små børn (med barnevogn, autostole og alt andet der hører til). Marcus arrangeret at hans far kunne overlevere bilen da han selv skulle arbejde. Marcus var der ved aflevering og var meget imødekommende og venlig.

aug. 2021
Fantastisk lækker ny autocamper med alt hvad man behøver for en super ferie. Vi brugte 2 skønne uger i den både på campingpladser og i det fri og alt fungerede upåklageligt. Fredrik og Jennie som lejede den ud er super søde og imødekommende og alle bilens funktioner osv. blev gennemgået grundigt inden afgang.

aug. 2021
Flink og imødekommende udlejer. Hurtigt svar på mail eller opringning ved de få spørgsmål vi havde. Fin autocamper, der levede op til vores forventninger.