Udlej dit køretøj nemt og sikkert

Score:9.1 ud af 47101 oplevelser
hvad vi tilbyder

Hvorfor udleje gennem Camptoo?

Camptoo er en af Europas største delingsplatforme for autocampere og campingvogne. Vores support team hjælper dig hele vejen.

enkelt og sikkert

Sådan her tjener du penge med din autocamper

Vidste du, at i den tid, du lader din autocamper eller campingvogn stå stille om sommeren, mister du potentielt tusinder af kroner om ugen? Hvorfor ikke give en anden chancen for at nyde et eventyr i naturen? Del camping glæden!

Det er hurtigt og nemt at tilmelde sig på hjemmesiden og dermed begynde at modtage bookingforespørgsler. Når du godkender en booking, tilføjer vi en kommission på 15% af det samlede beløb, samt et fast bookinggebyr på 250kr., som begge betales af lejeren. På den måde tjener du altid det beløb, du selv har sat. Hvis du ikke tjener penge, koster det ingenting – så med andre ord, det skader virkelig ikke at prøve!

Indtjeningsberegner eksempel
om os

Hvem er Camptoo?

  • Over 10.000 autocampere og campingvogne
  • Over 500.000 udlejningsnætter
  • Millioner af kroner bliver tjent af vores udlejere hvert år

Hos Camptoo elsker vi camping og friheden der medfører. Siden starten af 2014 har vi sammen med vores fantastiske udlejere udviklet vores platform med ambitionen om at gøre camping udlejning trygt, nemt og sikkert. Vi vil gerne udbrede kærligheden til camping – og hjælpe flere med at skabe mindeværdige camping øjeblikke og oplevelser.

Gruppebillede af Camptoo holdetGruppebillede af Camptoo holdet sammen med udlejere
Vej gennem EnglandAutocampere på en campingplads ved stranden
Gruppebillede af Camptoo holdet
kom igang

Det koster intet at prøve

Du om nogen ved, hvor fantastisk det føles at tilbringe tid i naturen. Så lad ikke din autocamper eller campingvogn stå stille uden at blive brugt - giv i stedet en anden chancen for at tage del af glæden ved at campere.

Opret en gratis udlejningsannonce på kun 10 minutter, mød nysgerrige rejsende og bestem selv, hvem du er tryg ved at udleje dit køretøj til. Helt uforpligtende!

vi har svarene

Ofte stillede spørgsmål

Hvad tjener Camptoo på min udlejning?
Hvordan laver jeg en bookingannonce?
Hvordan bliver jeg betalt?
Hvordan fungerer det med forsikring?
Hvad sker der, hvis mit køretøj bliver skadet under udlejning?
Bliver lejerne verificeret på nogen måde?