Hvordan fungerer udlejning af min autocamper eller campingvogn gennem Camptoo?

Score:9.1 ud af 46517 oplevelser

Udlej din autocamper eller campingvogn helt gratis

Tilmeld dig Camptoo og skab din egen udlejningsannonce. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at lave annoncen eller lave annoncen sammen med dig, hvis du har behov for det. Valget er dit! Du kan selv bestemme priser, tilgængelighed, specifikke husregler og meget mere.

Find en passende forsikring til dit køretøj

Ikke nok med at forsikring er obligatorisk, det giver dig også tryghed at vide, at din investering er beskyttet til enhver tid. Hvis din egen forsikring ikke allerede dækker udlejning, tilbyder Camptoo en attraktiv forsikringsløsning gennem Omocom Forsikring, som giver dig en totaldækning når det kommer til udlejning. Læs mere om forsikring her.

Begynd at modtage bookingforespørgsler

Når din annonce er færdiggjort, kan du offentliggøre den og begynde at modtage bookingforespørgsler. Inden den bliver offentliggjort, tager vi lige et kig, for at tjekke at alt er på plads, hvorefter vi udgiver din annonce, samt giver dig besked om dette. Vi booster din annonce i søgeresultaterne i noget tid, så du hurtigt kan begynde at modtage bookingforespørgsler.

Hvis nogen ønsker at booke dit køretøj, giver vi dig besked gennem SMS og e-mail, så du altid er informeret omkring dine bookingforespørgsler. Hvis du er usikker på, om du skal acceptere en bookingforespørgsel eller ej, eller har brug for hjælp, så skal du endelig kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

En campingvogn, autocamper og campervan på græs
vil du udleje dit køretøj?

Lav din annonce i dag

Accepter bookingforespørgsler

Når du modtager en bookingforespørgsel, sender din potentielle udlejer også en personlig besked, hvori de fortæller dig, hvorfor lige præcis dit køretøj er perfekt til deres rejse, samt hvor de planlægger at tage hen.

Hvis du er komfortabel og tilfreds med lejeren, kan du acceptere deres bookingforespørgsel. Ved at acceptere deres bookingforespørgsel, acceptere du også vores udlejningsvilkår og betingelser.

Camptoo verificere dine lejere

For at sikre at dine potentielle lejere kan køre, samt passe ordentligt på dit køretøj, verificere Camptoo en række detaljer om lejeren, såsom deres kørekort, så du altid kan være tryg ved at overdrage dit køretøj.

Sikker betaling

Camptoo håndterer hele betalingsprocessen for dig, og forsikrer derved sikker betaling. Først efter at din lejer har betalt deres forudbetaling, vil dine og deres kontakt- og adressedetaljer blive delt imellem jer. Betalingen vil være på din konto den næstkommende hverdag fra afhentningen af dit køretøj.

Eksempel på en booking hos Camptoo

Sikkerhed først og fremmest

Samtidigt med at vi verificerer lejerne for dig, så beder vi dem også om at betale et depositum nogen dage før afrejse. Depositummet er sat i forhold til din selvrisiko, hvilket som regel er 7.000kr. for autocampere, campervans og campingvogne

Eventyret starter

Når bookingen er blevet betalt til fulde, kan din lejer starte deres rejse! Camptoo giver dig en smart digital overdragelsesformular, som skal udfyldes før din lejers afrejse, samt efter de har returneret dit køretøj. Det du skal gøre er at inspicere køretøjet sammen med lejeren inden afrejse, og derefter udfylde dokumentet og underskrive det, inden du giver dem nøglerne til køretøjet.

Når turen er slut

Når din lejer kommer tilbage fra deres ferie, gentager du processen med den digitale overdragelsesformular, dvs. at i sammen inspicere køretøjet, og notere evt. skader. Efterfølgende kan du indtaste f.eks. tillægsomkostninger såsom gebyr for ekstra kilometer, rengøringsomkostninger, benzin/diesel og/eller toldomkostninger. Det er alt sammen forholdsvist enkelt og kan håndteres online. Forudsat der ikke er nogen større problemer, tager det ikke mere end et par minutter.

Autocamper på vejen

Nysgerrig omkring hvor meget du kan tjene?