Vil du udleje din campingvogn?

Score:9.1 ud af 47101 oplevelser

Lav en annonce - helt uforpligtende!

Gennem Camptoos hjemmeside kan du nemt se en beregning på, hvor meget du kan tjene ved at leje din campingvogn ud gennem os. Det er nemt at lave en annonce, og det tager ikke mere end 10 minutter. Vores team hjælper dig glædeligt med alle de spørgsmål, du kan tænkes at have, samt dobbelt tjekker din annonce for om alt nødvendig information er inkluderet inden den offentliggøres. Så snart din annonce er udgivet, er det bare et spørgsmål om tid inden de første bookingforespørgsler triller ind. Er du allerede overbevist og vil lave en annonce med det samme? Så klik her.

Begynd at tage imod bookingforespørgsler

Har du offentliggjort din udlejningsannonce? Så fedt! For at sørge for at du starter med at modtage bookingforespørgsler, har vi placeret din annonce højere i søgeresultaterne i noget tid. Dette vil hjælpe dig med at få de første par bookinger.

Du vil blive kontaktet gennem e-mail eller SMS, når nogen er interesseret i dit køretøj. Camptoo arbejder for at kommunikere dit køretøj til så mange potentielle lejere som muligt gennem vores markedsføringskanaler.

Føl dig tryg, ved at din campingvogn er ordentligt forsikret

Du udlejer din campingvogn gennem Camptoo under den forudsætning, at køretøjet er ordentligt forsikret under lejeperioden. Hvis ikke din egen forsikring dækker udlejning, så tilbyder Camptoo en udlejningsforsikring i samarbejde med Tryg, som dækker dig, hvis uheldet skulle være ude. Så kan du trygt udleje dit køretøj uden bekymringer.

Læs mere om forsikringen her.

Campingvogn på en grusvej i skoven

Accept af bookingforespørgsler

Du vil altid have kontrollen, når det kommer til udlejningsprocessen. Det er altid op til dig at bestemme, om du vil acceptere eller afvise en bookingforespørgsel. Det er jo trods alt din egen campingvogn! Den interesserede lejer sender dig en personlig besked, hvor lejeren fortæller dig, hvilke ferieplaner de har, samt hvorfor lige præcis din campingvogn passer til deres ferie. Hvis du stadig er i tvivl, kan du altid gå ind på lejerens profil, hvor du kan se deres anmeldelsesscore, samt meget andet. Ved at acceptere en bookingforespørgsel, accepterer du også vores udlejningsvilkår og betingelser.

Camptoo verificere dine potentielle lejere

For at kunne betale for bookingen bedes lejeren indtaste deres kørekortsnummer. Derefter kontrollere Camptoo lejerens identitet, kørekortets gyldighed etc. for at sikre at lejeren er pålidelig.

Retro campingvogn på campingpladsen
Er du klar til at modtage bookinger?

Offentliggør din annonce og begynd at tjene penge

Lejerens betaling

Camptoo sørger for forudbetalingen, slutbetalingen og håndtering af depositummet gennem vores sikre betalingssystem. En booking er først bekræftet efter, at lejeren har betalt sin forudbetaling. Du er altså ikke bundet til aftalen, før at lejeren har betalt sin forudbetaling.

Depositum og selvrisiko

Selvrisikoen for lejeren ligger oftest på 5.000kr. pr. skadetilfælde, og modsvarer depositummet de betaler inden, de henter dit køretøj. Depositummet bliver betalt til Camptoo nogen dage inden afrejse. For bookinger der har en kortere periode end 10 dage, kan lejere også godkende depositumsbeløbet uden at behøve at overfører beløbet. Skulle ulykken ske har lejeren i dette tilfælde på forhånd godkendt depositumsbeløbet. Derudover tilbyder Camptoo alle lejere en selvrisikoreduceringsforsikring, som reducerer deres selvrisiko og depositum.

Lejeren returnerer din campingvogn

Ved returnering kontrollerer dig og lejeren, om alt ved køretøjet er i orden, samt angiver eventuelle skader eller tillægsomkostninger, der skal betales direkte gennem vores digitale overdragelsesformular. I langt de største tilfælde vil din campingvogn naturligvis blive afleveret tilbage i god stand. Men hvis nu noget skulle være galt, så kan du enkelt og nemt få dine skader erstattet eller repareret uden omkostninger for dig gennem vores løsningscenter. På den måde kan du trygt sende din lejer på ferie i dit køretøj, helt uden bekymringer.

Campingvogn på campingplads nær vandet